White papers, tech info en handleidingen

In een wereld waar de grenzen tussen digitale privacy en openheid steeds vager worden, brengt de afhankelijkheid van Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen van Amerikaanse cloudproviders zoals Microsoft en Google aanzienlijke risico's met zich mee. Een recent onderzoek, belicht door de NOS, onthult de grootschalige uitbesteding van maildiensten aan deze giganten, ondanks de dreigende schaduw van de Amerikaanse wetgeving die inzage of inbeslagneming van gegevens mogelijk maakt, ongeacht waar deze gegevens fysiek zijn opgeslagen.

Deze ontwikkeling roept belangrijke vragen op over nationale veiligheid, privacybescherming, en de soevereiniteit van onze digitale infrastructuur. Het is in deze context dat Tradium Mail, een integraal onderdeel van Tradium Business Software, zich onderscheidt als een baken van vertrouwen en veiligheid. Hieronder verkennen we hoe Tradium Mail niet alleen een antwoord biedt op de groeiende zorgen rond privacy en veiligheid maar ook een robuuste, kosteneffectieve oplossing biedt die naadloos integreert met de bedrijfsvoering.

Privacy en Datacontrole Terug in Eigen ...

alles...
post reactie

uw naam*

email adres*

reacties*

code*
 
[1] 2 3 4 5 6 7 ... 11 [volgende]1-1 of 11


RSS

RECENTE POSTS


DOORZOEK DE BLOGS


ARCHIEF


CATEGORIEƋN

       

TradiumTech.nl is voor de technische ondersteuning van Tradium Business Software, kijk op www.tradium.nl voor meer informatie.