White papers, tech info en handleidingen

Support en updates van Tradium Business Software

Hier vind je informatie over updates, downloads en informatie over nieuwe releases van de Tradium Business Software onderdelen. Heb je een vraag over het gebruik van het ERP-systeem? Kik hieronder voor de opties:

Hier lees je over alle aanpassingen aan die in Tradium Business Software recent zijn verwerkt. Controleer of jouw huidige versie hetzelfde release-nummer heeft, dan weet je zeker dat de meest recente versie van ons ERP systeem heeft.

Hier vind je alle handelingen die de applicatie- of systeembeheerder dient uit te voeren om Tradium Business Software op uw PC of laptop te installeren. Het kan dat jouw beheerder aanpassingen hierop uitvoert om beveiligingsredenen.

Tradium Business Software voor het MKB is dynamisch, niet alleen in gebruik, maar ook in ontwikkeling. Hier tref je alle aanpassingen aan die TRADIUM in de afgelopen jaren heeft ondergaan, uitgesplitst per jaar en gerangeerd op release-nummer.

Vanuit het Help menu in TRADIUM Business Software kun je online help opvragen als je in een actief venster op de F1-knop drukt. Je wordt dan direct doorgelinkt naar de juiste pagina van de online help. Je kunt ook hier de handleiding opvragen.

Op deze pagina's tref je beschrijvingen aan van alle veldlabels die in de diverse formulieren van Tradium worden gebruikt. Hiermee kun je zelf je eigen sjablonen voor facturen, pakbonnen etc. ontwerpen en voorbeelden downloaden.

IBAN-bankrekeningnummers vormen sinds 2014 de nieuwe standaard. Daarmee is ook de verwerking van betalingen en incasso-opdrachten in TRADIUM Business Software veranderd. In dit artikel lees je belangrijke informatie hierover.

Klik op onderstaande link om uw supportvraag met behulp van een formulier online in te dienen. U kunt desgewenst ook bestanden meesturen met het formulier.

Wilt u dat één van onze supportdesk medewerkers met u meekijkt? Dat kan ook!
Bel naar +31(0)252-620888 en volg onze instructies op.
Met TRADIUM QUICKSUPPORT kunt u de medewerker tijdelijk toegang geven tot uw beeldscherm en toetsenbord!

Voor dringende vragen, technische storingen en telefonische ondersteuning, belt u naar:
+31(0)252-620888

ma-vr 08:30-17:00u

Heeft u een algemene vraag stuurt u dan een e-mail naar: support@tradium.nl

TradiumTech.nl is voor de technische ondersteuning van Tradium Business Software, kijk op www.tradium.nl voor meer informatie.