White papers, tech info en handleidingen

De handleidingen van Tradium Business Software


Vanuit het Help menu in TRADIUM Business Software kun je online help opvragen. Dat werkt als volgt: als je in een actief venster op de F1-knop drukt, wordt de helpfunctie ingeschakeld. Je wordt dan direct doorgelinkt naar de juiste pagina van de online help. Hierbij selecteert ons ERP systeem automatisch de juiste pagina uit het juiste boek van de naslagwerken die hier gepubliceerd staan. Je kunt ook hier de handleiding opvragen:


Dit is een algemene handleiding waarin alle applicaties en software-tools in beschreven staan. Ook zijn hierin instructies voor systeembeheer opgenomen.

Voor boekhouders, accountants en financiƫle medewerkers die toegang hebben tot de financiƫle administratie toepassingen in Tradium Business Software.Voor data-analisten en grafiek-liefhebbers, lees hier over de ongebreidelde grafische rapportage mogelijkheden  van Tradium Business Software.

Voor systeemontwikkelaars, systeembeheerders en gebruikers met bewerkingsrechten voor de Tradium Basic Script programmeeromgeving.


TradiumTech.nl is voor de technische ondersteuning van Tradium Business Software, kijk op www.tradium.nl voor meer informatie.