White papers, tech info en handleidingen
 

Nieuwe releases!


Hier lees je over alle aanpassingen aan die in TRADIUM Business Software recent zijn verwerkt. Controleer of jouw huidige versie hetzelfde release-nummer heeft, dan weet je zeker dat de meest recente versie van ons ERP systeem heeft.15 mei 2023 / Niewe Editie V12.9.60

De nieuwe versie TRADIUM RHINO-editie is uit!


Sinds november 2022 hebben we hard gebouwd aan een nieuwe versie van TRADIUM. En na een lange periode van ontwikkelen en testen - met dank aan onze pilots - is de lang verwachte nieuwe RHINO editie nu eindelijk beschikbaar!
Deze nieuwe versie vervangt de inmiddels 2 jaar oude BARRACUDA editie en is meer dan alleen maar een evolutie van de vorige versie: enkele applicaties zijn re-designed en alle applicaties hebben een update in de interface gehad. Ook zijn nieuwe features toegevoegd aan de software, zoals een tijdlijn in de vernieuwde Bezorgadvies-applicatie en nieuwe schermfuncties., zodat je elk applicatievenster op jouw manier kan weergeven, verplaatsen en  verwisselen met één muisklik of hotkey!
Dé grote verandering zit echter in de onderliggende techniek. Zo hebben we de afhankelijkheid van externe programma-bibliotheken verder afgebouwd en sommige Windows-controls volledig herontworpen! Het gevolg is dat TRADIUM nu compacter is geworden en ook merkbaar sneller is dan de vorige versie.  

LET OP! Deze release vereist installatie via het UPDATE64.bat script dat je kunt vinden in o:\adminsql. Zorg ervoor dat je dit script "Als Administrator" uitvoert en genoeg rechten hebt om het als zodanig uit te kunnen voeren. Neem bij twijfel en storing contact op met je systeem- of applicatiebeheerder. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons! 0252-620888 of support@tradium.nl

Klik hier voor eerdere updates

TradiumTech.nl is voor de technische ondersteuning van Tradium Business Software, kijk op www.tradium.nl voor meer informatie.